Utmana dig själv och vänner på ett Escape Room Göteborg

Escape Room 17 Sep 04:56

Utmana din kreativite på ett Escape Room i Göteborg – kommer sätta din problemlösnigs- och samarbetsförmåga på prov. Klarar du och dina lagmedlemmar att lösa mysteriet innan tiden går ut? Ditt besök kommer garanterat att höja adrenalinnivån och tvinga dig att vända och vrida på ledtrådar och teorier för att komma i mål innan slutsignalen går.

Här nedan ser du olika erbjudanden och alternativ för bokningar av Escape Rooms

Hittade 2st upplevelser

Detta är Escape Room Göteborg

Ett Escape Room är en typ av spel du genomför i verklig miljö tillsammans med en grupp om mellan 2-8 personer. Som namnet antyder utspelas detta spel i ett rum där inredningen används för att deltagaren ska ta sig ut. I rummet kommer det finnas en rad med ledtrådar, pussel och koder som ska lösas för att hela spelet ska kunna slutföras. Ni kommer i laget ha totalt 60 minuter på er från att ni går in i rummet. gPå denna tid behöver ni genom att utforska all inredning i rummet och lägga ihop ledtrådar med den förhandsinformation ni fått kunna komma till ett antal slutsatser och till sist hela lösningen för spelet. Hinner ni hitta hela lösningen i tid har ni lyckats knäcka spelet. Hinner ni inte? Ja, då kan ni få vissa tips från spelledarna och varför inte boka in er på en ny omgång eller ett annat rum nästa vecka för att då lösa det.

Denna information får du med dig i rummet

Innan spelet startar kommer en av spelledarna gå igenom det aktuella spelet med er så att ni får tillgång till nödvändig förhandsinformation. Glöm sedan inte denna information när adrenalinpåslaget sätter in och ni kastar er runt i rummet för att leta fler ledtrådar. Ofta behöver ni kombinera det ni redan känner till med det ni kan hitta i rummet för att hitta lösningarna.

Detta händer ifall man skulle köra fast

Spelen är tänkta att vara utmanande men att ni ska njuta av er upplevelse. För att säkerställa att ni tar er framåt finns det alltid en spelledare att tillgå om ni helt kört fast. Spelledaren kan då ge er ett par tips beroende på hur långt ni har kommit i spelet. Med de tipsen ska ni förhoppningsvis komma vidare.

Innan ni tar hjälp av spelledaren kan däremot vara en god idé att ni tar ett steg tillbaka och funderar igenom informationen ni fick innan spelstart. Ofta gömmer det sig en del matnyttig information där som är tänkt att kombineras med saker ni hittar i rummet för att lösningen ska uppenbara sig. Att lyckas lösa rummet utan extra hjälp kommer förstås kännas extra bra.

Att gå på Escape Room i Göteborg är en rolig fredagsaktivitet! Det passar även som familjeaktivitet.

Att tänka på när du bokar ett Escape Room i Göteborg

  • Detta är en aktivitet för 2-8 personer
  • Inga förkunskaper behövs – alla är välkomna!
  • Välj mellan olika teman på rummen
  • Passar alla åldrar

Utrustning och förberedelser inför ditt besök

Att på ett Escape room i Göteborg kommer inte vara fysiskt jobbigt. Spelen är konstruerade så att det är fokus på problemlösning med hjälp av det som finns i rummet. Det går jättebra att dyka upp i helt vanliga kläder med andra ord! När det gäller förberedelser är det inte nödvändigt för att du ska få en god upplevelse. Är ni ett lite extra tävlingsinriktat lag kan ni förstås se till att i förväg läsa in er på beskrivningen av det aktuella spelet ni ska spela. Ni kommer kunna läsa med om ert bokade Escape Room när vi väl är på plats.

Vem passar upplevelsen Escape Room för?

Escape Room passar med sitt fokus på problemlösning och samarbete både för familjer och för vuxna sällskap. När det gäller barn är upplevelsen troligtvis mest uppskattad för de som nått tonåren för att de ska kunna delta i problemlösningen på bästa sätt. Man kan räkna med att vissa rum har ledtrådar på engelska och en del rum har skräcktema, så som det populära rummet Saw. 

Redaktionen
göteborg.info
Uppdaterad 2021-09-17
http://www.goteborg.info/visa/escaperoom

Hittade 2st aktiviteter

Escape Room
Familjeaktiviteter
Företagsaktivitet +

Hitta mer att göra

Välj en kategori