• Evenemang idag
Tisdag
9
April 2024
Gamla Ullevi Göteborg

Sverige -Frankrike, EM kval

Damlandslagets hemmapremiär i EM-kvalet spelas mot Frankrike den 9 april klockan 19.00
Under torsdagen bekräftade Uefa EM-kvalets spelschema. Sverige inleder borta mot England den 5 april, innan första samlingen avslutas med hemmamatch mot Frankrike den 9 april. Nu är det klart att hemmapremiären i kvalet kommer spelas på Gamla Ullevi i Göteborg, damlandslagets nationalarena. Avsparkstiden kommer bekräftas inom de närmaste dagarna.
- Det känns helt rätt att EM-kvalets första hemmamatch spelas på vår nationalarena. Det kommer bli en riktigt spännande och viktig match mot världstrean Frankrike, och vi ser fram att känna supportrarnas fantastiska stöd i ryggen som vi alltid gör på Gamla Ullevi, säger förbundskapten Peter Gerhardsson.
Matcharenor och preliminära datum för biljettsläpp till de två andra hemmamatcherna i EM-kvalet kommer meddelas så fort de detaljerna fastställts. SvFF arbetar med frågorna och återkommer så fort det är möjligt.
Pre sale för supporterklubben fredagen den 8 mars kl 12.00
Rullstolsbiljett inkl en fri ledsagare köps via ticketmaster.se eller genom Ticketmaster tillgänglighetslinje telefonnummer
0776-70 77 77

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

54 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gamla Ullevi). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sverige -Frankrike, EM kval, Gamla Ullevi

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj