Under året fylls scenerna runt om i landet. Här kan du läsa allt om vilka internationella artister som kommer att stå på scen i Göteborg i sommar.

Är du sugen på att gå på konsert? Nedan kan du läsa mer om vilka världsartister som bjuder på show i Göteborg detta året.

Metallica – 16+18 juni

Heavy metal-giganterna Metallica är ett av världens största band, och under sommaren 2023 intar de Ullevi för att bjuda på show. Metallica bjuder på hela två spelningar under sin M72 World Tour – det här vill du inte missa!

Bruce Springsteen & The E Street Band – 24+26 juni

Under 2023 ger sig Bruce Springsteen & The E Street Band ut på en efterlängtad världsturné och i slutet av juni har turen kommit till Göteborg och Ullevi. Det blir spelning både den 24 och 26 juni.  Här kan du läsa mer om konserterna.

Coldplay – 8-9 juli

Det brittiska bandet Coldplay är experter på att bjuda på livekonserter utöver det vanliga, och i juli har du möjlighet att se dem live på Ullevi. Upplev hits som Fix you, Yellow och The Scientist under denna färgsprakande konsert.  Läs mer och boka din biljett!

Pet Shop Boys – 9 juli

Efter att ha genomfört en kritikerrosad turné 2022 gör Pet Shop Boys om succén och uppträder runt om i Europa även under 2023. Den 9 juli kommer bandet till Göteborg, där de också avslutar sin turné med konserten som genomförs på Scandinavium.  Boka din biljett här