Efter ett par år av pandemi, restriktioner och inställda shower fylls äntligen scenerna runt om i landet igen. Här kan du läsa allt om vilka internationella artister som kommer att stå på scen i Göteborg i sommar.

Tack vare släppta restriktioner kommer en rad världsartister till Sverige i sommar och bjuder på efterlängtade spelningar. Nedan kan du läsa mer om vilka som bjuder på show i Göteborg.

Bryan Adams – 24 april

Redan i april är det dags för en första konsert med en internationell stjärna – då kommer nämligen rockartisten Bryan Adams till Scandinavium. Bryan Adams är välkänd för sina omtyckta livekonserter och här utlovas ett unikt framträdande.

Kiss – 22 juni

Efter en lång karriär är det nu dags för Kiss att genomföra sin avskedsturné för att tacka sina fans. I över 45 år har det klassiska rockbandet uppträtt runt om världen. I slutet av juni kommer Kiss till Scandinavium. Deras turné skulle egentligen ha genomförts redan under 2020, men fick ställas in på grund av rådande omständigheter.

Iron Maiden – 22 juli

I slutet av juli kommer Iron Maiden tillbaka till Göteborg och Ullevi, som en del av sin turné ‘Legacy of The Beast Tour’. Detta blir femte gången som Iron Maiden, med största sannolikhet, kommer att fylla Ullevi.

Rammstein – 28-30 juli

En knapp vecka efter att Iron Maiden har uppträtt på Ullevi är det nästa ikoniska rockbands tur – då kommer nämligen Rammstein hit. Här kommer man även att göra något helt unikt genom att köra tre konserter tre kvällar i rad. Detta har aldrig gjorts av ett hårdrocksband på Ullevi tidigare. Missa inte chansen att se de tyska legenderna live i sommar!

Ed Sheeran – 11 augusti

Det var sommaren 2018 som Ed Sheeran senast gjorde succé på Ullevi med två utsålda konserter. Nu kommer världsstjärnan tillbaka till Göteborg och bjuder på en ny, unik konsertupplevelse. Under kvällen utlovas både nya hits och favoriter från tidigare i hans karriär.