• Evenemang idag
8-9
Jul 2023
Ullevi Göteborg

Coldplay - Music of The Spheres World Tour

Coldplay kommer till Sverige nästa sommar!
Efter Coldplays sex slutsålda spelningar på Londons Wembley Stadium, meddelar bandet idag att deras Music Of The Spheres-turné fortsätter nästa sommar med flera stopp i Europa – inklusive två spelningar på Ullevi i Göteborg den 8 & 9 juli 2023.

Sedan bandets rekordstora turné började i Costa Rica i mars 2022, har mer än fyra miljoner biljetter sålts till konserterna i Sydamerika, Nordamerika och Europa, vilka har hyllats av såväl kritiker som fans (ett urval från Wembley-recensionerna nedan).
Turnén har också hyllats för sina banbrytande hållbarhetsinitiativ. Detta inkluderar att showen drivs av 100 % förnybar energi på nästan alla platser, användandet av världens första batterisystem som går att använda på turné (tillverkat av 40 stycken BMW-elbilsbatterier), elcyklar och kinetiska dansgolv som låter fansen hjälpa till att ge energi till showen, solpaneler och vindkraftverk på varje plats, ett löfte om att minska utsläppen från turnén med 50 %, incitament för att uppmuntra fans att resa hållbart till konserterna samt att ett träd planterats för varje såld biljett. Fullständig information kring detta hittas på sustainability.coldplay.com
De nya turnédatumen teasades via så kallade påskägg i bandets nya video för låten Humankind (tagen från deras senaste album, Music Of The Spheres) som hade premiär förra veckan. Precis som många av bandets uppmärksamma fans också upptäckte fanns det i den även hintar om ytterligare konserter i Sydostasien och Nordamerika.
"Genuinely stunning" – The Guardian *****
"A fantastical feel-good bonanza"– NME *****
“As good as it gets" – London Evening Standard *****
“Nobody does it better” – The i *****

Vill du veta mer om möjligheter för syntolkning eller teckenspråkstolkning på det här evenemanget, kontakta [email protected], så får du information om vad som gäller så snart det är klart
Viktig information om 13årsgräns
Har vakterna rätt att neka inträde till arenan om man inte kan styrka sin ålder?
Ja. Vakterna har rätt att kräva giltig id-handling om de bedömer att personen är under 13 år. Kan man inte styrka sin ålder har de rätt att neka inträde till arenan.
Hur bevisar jag att jag är 13 år eller äldre?
Giltig id-handling är id-kort, körkort eller pass. Det går också bra att skriva ut personbevis på Skatteverkets hemsida.
Läs mer här
Fan guarantee gäller ej under biljettsläppsdagen 25 augusti 2022. / Fan guarantee is not valid during the onsale day August 25th 2022

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

56 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ullevi). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Coldplay - Music of The Spheres World Tour, Ullevi

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September