3-4
Maj 2024
Bellmans Salonger Bellmansgatan7 Göteborg

Oakleys a night at burlesque

Show
Du välkomnas in i en atmosfär som liknas en rökig bakgata i Paris där mystiken tar dig tillbaka i tiden , till Moulin Rouge där allt stannar och underhållningen sätts i fokus. Akrobatik, sång, skådespel, cirkus, kostym är några av sakerna som bjuds när Oakleys välkomnar er till ”sin” värld. Du ska bara luta dig tillbaka och njuta.

I årets färgsprakande show ”A Night at Burlesque” möter ni bla Papa Joe, Madame Scarlette och Miss Dita Deluxe. En resande burlesktrupp som kommer att guida sin publik genom ett överdåd av musik och underhållning! Från sekelskiftets dekadens till det svettskimrande nattklubbbsdunklet i Los Angeles. Artisterna rör sig med lätthet i gränslandet av jazz, pop, rock men alltid med ett ben stadigt placerad i essensen av Burlesque!
5-rätters middag
inkl Vinpaketet
Njut av den magiska maten som serveras vid bordet och låt artisterna bjuda in till en förbjuden men glad atmosfär i en dekadent känsla. Följ med på en musikresa från förr till nu med en show som kommer få alla dina sinnen att förföras.
Vid frågor, kontakta: [email protected]
Tel: 03142-60-80

Biljetter & tider

Fredag 3 Maj 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
Lördag 4 Maj 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

4 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Bellmans Salonger Bellmansgatan7). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Oakleys a night at burlesque, Bellmans Salonger Bellmansgatan7

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April