Under året bjuder Göteborg på en rad intressanta evenemang, tävlingar och shower – här kan du läsa mer om några av de mest omtyckta eventen.

Björn Skifs, 8 februari-27 april

Med en imponerande artistkarriär har Björn Skifs stått på scen i över 60 år. Under våren genomför han sin succéshow “En värld av Skifs” på Rondo i Göteborg vid ett 30-tal tillfällen.

Gothenburg Horse Show, 21-25 februari

Gothenburg Horse Show är en av världens ledande tävlingar när det gäller inomhustävlingar i ridsport, och i år genomförs evenemanget den 21-25 februari. Tävlingarna tar som vanligt plats i Scandinavium.

Bryan Adams, 26 april

Under våren 2024 kommer Bryan Adams till Sverige för att genomföra tre spelningar. Den 26 april är det Göteborgs tur när världsstjärnan uppträder i Scandinavium. Här utlovas en kväll med såväl gamla hits som nya låtar, och biljetter hittar du här

Rod Stewart, 6 juni

Rod Stewart har under sin karriär sålt miljontals album och har uppträtt på scener runt om i världen i över 50 år. Under 2024 ger han sig ut på turné, och den 6 juni kommer turen till Göteborg och Scandinavium.

Batra & Glans - 30 År Tillsammans, 20 december

Efter att idéen dök upp för 30 (!) år sedan är det nu äntligen dags för David Batra och Johan Glans att göra en scenshow tillsammans. Under kvällen kan du räkna med sketcher, stand-up och improvisation – den 20 december uppträder komikerna på Scandinavium.