Fredag
31
Maj 2024
Scandinavium Göteborg

Victor Leksell

Konserten arrangeras av FKP Scorpio.
Åldersgräns: 13 år
Victor Leksell gör en stor konsert på hemmaplan i Göteborg! 31 maj intar han scenen på Scandinavium. Det blir den hittills största egna konserten, nästa stora steg som artist och ett startskott mot stjärnorna.

”Nu ska jag dela med mig av den här väldigt stora och läskiga drömmen som jag burit på i några år, och det med en stor konsert, på hemmaplan i mitt kära kära Göteborg. Det finns plats för 12 000 personer fick jag veta. Kanske fler”, hälsar Victor Leksell.
Fyra Grammisar, fem P3 Guld, Guldmicken 2023, hundratals miljoner streams och succéartade storkonserter – efter ett halvt decennium på topplistorna är Victor Leksell en av landets största artister. Låten ”Svag” har sedan 2020 slagit rekord efter rekord som den mest streamade låten på svenska någonsin, mest lyssnade låten i Norge 2020 och i skrivande stund närmar den sig 200 miljoner streams. Dessutom är Victor Leksells debutalbum ”Fånga Mig När Jag Faller” från 2020 den skiva som, näst efter Pink Floyds ”The Wall”, toppat den svenska topplistan flest veckor.
2022 gästade Victor Leksell två av Håkan Hellströms rekordkonserter på Ullevi. Samma sommar gjorde han även en utsåld konsert på Liseberg. 2023 genomförde Victor en bejublad Nordenturné, med bland annat succé på Lollapallooza Stockholms main stage och 40 000 i publiken under VG-Lista på Rådhusplassen i Oslo. Nu är det dags för nästa äventyr, live and direct. Från hjärtat till hjärtat. 31 maj 2024 gör Victor Leksell sin hittills största egna spelning någonsin då han tar över Scandinavium hemma i Göteborg.
Åldersgräns 13 år.
Har vakterna rätt att neka inträde till arenan om man inte kan styrka sin ålder?
Ja. Vakterna har rätt att kräva giltig id-handling om de bedömer att personen är under 13 år. Kan man inte styrka sin ålder har de rätt att neka inträde till arenan.
Hur bevisar jag att jag är 13 år eller äldre?
Giltig id-handling är id-kort, körkort eller pass. Det går också bra att skriva ut personbevis på Skatteverkets hemsida.
Läs mer här: https://gotevent.se/biljetter/viktig-information-om-13-arsgrans

Biljetter & tider

Fredag 31 Maj 2024 20:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Scandinavium). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Victor Leksell, Scandinavium

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December