Tisdag
3
December 2024
Scandic Göteborg Central Göteborg

ACCEPTANS SOM SUPERKRAFT!

En helt ny inspirationsföreställning med Mia Törnblom där hon på ett generöst och ärligt sätt inspirerar till påverkanskraft, klokskap, framgång och välmående.
”Acceptans gör oss mer positiva, avslappnade, flexibla och mer kreativa i vårt tänkande om vad vi kan göra för att övervinna svårigheter.”
Vill du ha rätt eller vill du ha förändring? Vill du ha rätt eller vill du må bra?
Med hjälp av humor, generositet och konkreta metoder visar Mia hur du tränar upp din möjlighet att påverka, får mer energi och blir trygg i dig själv. Insiktsfullt och berörande berättar hon om vikten av att ta tillvara på den tid vi har, acceptera det vi inte kan förändra och förståelse för vad skillnaden är. Hon delar generöst med sig av vikten av att försonas med det förflutna, acceptera att historien aldrig någonsin kommer att ändra sig. Och framför allt inspirerar hon till att vara modig nog att förändra det du faktiskt har möjlighet att förändra.
”Acceptans handlar om att vara icke dömande och medvetet närvarande i nuet. Att välja att se, ha och stå ut med både den inre och den yttre verkligheten. Utan att fly, undvika, förvränga eller döma den.”
I denna föreställning vill hon inspirera dig att släppa alla fasader och våga visa sårbarhet för att få ett ännu rikare liv, fyllt av kärlek, glädje, kreativitet och äkthet.
”Att acceptera en person, en situation eller en händelse skapar förutsättningar för att lösa utmaningen och agera mer effektivt i stunder då vi behöver göra detta.”
Med humor och klokskap visar Mia den påverkanskraft vi har över våra val, våra relationer, vår hälsa och framtid. Oavsett vad som tidigare har varit så är det vi själva som har makten över hur vi leder oss själva framåt, vårt självledarskap - vill vi så kan vi fortsätta utvecklas hela livet!
Mia är en av Skandinaviens främsta inspiratörer och utbildare. Hon har vunnit pris som årets talare i Sverige och i Norge. Hon är författare till tolv böcker om självledarskap och ledarskap. Mia har en smittande positiv energi och är ofta det avgörande startskottet när det är dags att hitta nya riktningar och förhållningssätt till tillvarons utmaningar.
Låt dig inspireras av Mias kraftfulla metoder och verktyg. Hitta motivationen att investera i dig själv och i din egen utveckling.
Arrangör: Talking Minds AB
talkingminds.se
Info gällande tider
Insläppstid kl: 17:40
Spellängd: 1 timma och 30 minuter
Start kl: 18:00

Biljetter & tider

Tisdag 3 December 2024 18:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

15 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
Boenden närmast Scandic Göteborg Central natten mellan 3 och 4 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Scandic Göteborg Central). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. ACCEPTANS SOM SUPERKRAFT!, Scandic Göteborg Central

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli