Tisdag
29
Oktober 2024
Gothenburg Film Studios Göteborg

AQUA

År 1997 skapades ett globalt fenomen när alla sjöng med i raderna "I'm a Barbie Girl, in the Barbie World". Nu, år 2024, hittas ”Barbie Girl” fortfarande på topplistor runt om i världen. AQUA är dessutom nominerade för tre Grammys för sitt framstående samarbete på låten ”Barbie Girl” med Nicki Minaj och Ice Spice. AQUA är redo att än en gång erövra världen med sina energifyllda liveframträdanden och den 29 oktober intar AQUA scenen på Filmstudion i Göteborg för en oförglömlig kväll.
Ingen annan grupp representerar slutet av 90-talet som den danska danspopgruppen AQUA. Gruppen fick sitt genombrott år 1997 med sitt debutalbum "Aquarium". Albumet innehöll hitlåtar som 'Turn Back Time', 'Doctor Jones' och världshiten 'Barbie Girl' som snabbt spred sig som en löpeld världen över. Tack vare den dockcentrerade berättelsen och den underhållande musikvideon, som perfekt matchade det lekfulla estetiken på 90-talet, rusade singeln "Barbie Girl" högst upp på listorna världen över och blev omedelbart en klassiker.
Gruppen har sålt 38 miljoner album, 7 miljoner singlar och tillhör den absoluta eliten inom musik. Tidigt 2022 nådde musikvideon till Barbie Girl över en miljard visningar på YouTube och är än idag bland de mest använda låtarna på Instagram Reels globalt.
Dörrar: 18:00
Start: 19:30
Åldersgräns: 18 år
Arrangör: Live Nation

Biljetter & tider

Tisdag 29 Oktober 2024 19:30 Boka hos Ticketmaster
Mer nöjen på Gothenburg Film Studios
Lördag 26 Oktober 2024
I siffror

26 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
Boenden närmast Gothenburg Film Studios natten mellan 29 och 30 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gothenburg Film Studios). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. AQUA, Gothenburg Film Studios

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj