Måndag
15
Juli 2024
Konserttåget Göteborg

Bruce Springsteen and The E Street Band 2024 ENDAST TÅGBILJETT

Avgångstid: kl 10:54 den 15:e juli från Göteborg
Ankomsttid: kl. 14.11 den 15 juli till Stockholm

Åldersgräns: 18 år
För tredje året i rad går LiveNation ihop med MTRX för att skapa ett helt unikt eventtåg inför en av sommarens absoluta höjdpunkter! Den här gången tar Train 99 de förväntansfulla fansen från Göteborg till Stockholm för Bruce Springsteen and The E Street Bands konsert på Friends Arena den 15 juli. Tillsammans med Sony Music och Rockklassiker tågresan att blir en upplevelse utöver det vanliga – med maximerat innehåll, överraskningar, mat, dryck och mycket mer ombord.
I somras genomförde Bruce Springsteen and The E Street Band tre otroligt hyllade konserter på Ullevi med över 63 000 besökare varje kväll. I höstas kunde vi avslöja att de återvänder redan i sommar för två konserter på Friends Arena i Stockholm den 15 juli och 18 juli.
Vid eventuell trafikstörning hanteras din resa som en ordinarie MTRX-resa. Om tåget blir försenat och förseningen är 60 minuter eller mer har du rätt till förseningsersättning samt att få assistans i form av förtäring och dryck i skälig omfattning med hänsyn till förseningstiden, om det finns att tillgå på färdmedlet eller lämpligen kan anskaffas på trafikplats. MTRX ansvarar för att du snarast möjligt når den slutliga ankomstplatsen för din resa som du har bokat. Läs mer om MTRX resevillkor här.

Vänligen kontrollera ert mobilnummer på ert Ticketmaster-konto. Information om tåget kan komma att skickas per sms via MTRX.

Biljetter & tider

Måndag 15 Juli 2024 10:54 Boka hos Ticketmaster
I siffror

20 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Konserttåget). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Bruce Springsteen and The E Street Band 2024 ENDAST TÅGBILJETT, Konserttåget

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April