• Evenemang idag
Lördag
12
November 2022
Trädgår'n Gbg Göteborg

Howard Jones - Transform

FLYTTAT! Evenamanget är framflyttat. Din nuvarande biljett kommer att gälla och du behöver inte vidta några åtgärder. Vi verkligen tackar dig för din förståelse och lojalitet. Mer informion kommer att skickas till den e-postadress som användes i samband med biljettköp
Howard Jones till Sverige
Howard Jones besöker Stockholm, Malmö och Göteborg i april 2020. Syntpopikonen firar releasen av nya skivan 'Transform' och att det är 35 år sedan utgivandet av legendariska albumet Human's Lib.
Howard Jones fick ett globalt genombrott i och med albumet Human’s Lib som släpptes 1984. Året därpå framförde han singeln ”Hide and seek” från albumet på Live Aid. Han har sedan dess sålt över åtta miljoner album över hela världen.
Spelningarna kommer att innehålla såväl nya som gamla hits. Howard lovar även att han kommer att ta med sig en hel del syntar till spelningarna i Sverige och att publiken kan se fram emot en sonisk och visuell upplevelse.
Support till Howard Jones blir Thorsten Quaeschning som är en kompositör och multiinstrumentalist som har spelat och komponerat på mer än 120 album världen över med olika artister. Han är mest känd som musikalisk ledare och hjärnan bakom TANGERINE DREAM. Thorsten har samarbetat med Brian May (QUEEN) och Jean Michel Jarre för att bara nämna några.
Insläppstid: kl 18.00
På scen: kl 20.00
Åldersgräns: 18 år

Biljetter & tider

Lördag 12 November 2022 20:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

1060 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Trädgår'n Gbg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Howard Jones - Transform, Trädgår'n Gbg

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Mars