• Evenemang idag
Lördag
12
Oktober 2019
Apple Hotel Göteborg, Torpvallsgatan 6 Sal: Aroma Göteborg

Föreläsning om högkänslighet och ofrivillig ensamhet

Högkänslighet innebär bland annat att man har ett extra välutvecklat nervsystem och att man är väldigt aktiv med att analysera och reflektera över allt man ser och hör. Det finns många fina egenskaper som följer med personlighetsdraget, till exempel kreativitet och stor empati. Men om man är omedveten om sin högkänslighet kan det leda till att man misstolkar människor i sin omgivning, vilket i förlängningen kan innebära att man drar sig undan sociala sammanhang och blir ofrivilligt ensam.

Föreläsningen innehåller en grundläggande presentation av högkänslighet samt historien om Haidies personliga livsresa genom ovanstående problematik. De negativa konsekvenserna som den omedvetna högkänsligheten fick för hennes del och berättelsen om hur hon tog sig ur sin situation går som en röd tråd genom innehållet.

Efter 30 års funderande på varför jag själv inte verkade fungera som alla andra fick jag klart för mig att jag är högkänslig, och där fanns en nyckel till att gå vidare i livet. Jag har nu tagit mig förbi depressioner, panikångest och ofrivillig ensamhet med hjälp av den insikten. Efter att jag förstod vad som orsakat mina problem har jag tagit till mig mängder av information som jag vill dela med mig av. – HAIDIE ADOLFSSON

Föreläsningen är 2,5 timme inkl. paus.
Arrangör: Sveriges förening för högkänsliga (www.hspforeningen.se)

INFO OM BOKNING: Priset är 175 kr / 100 kr för medlemmar i SFH. Oavsett du är medlem eller inte så behöver du ha ett konto på vår webbsida för att kunna boka föreläsningen.

Skapa konto här: www.hspforeningen.se/skapa-konto
Direktlänk till bokningen: www.hspforeningen.se/aktiviteter/oppna-aktiviter/goteborg/107-goteborg-hogkanslighet-och-ofrivillig-ensamhet

Välj kontotyp Deltagarkonto om du inte önskar bli medlem. Om du väljer Medlemskonto får du rabatt på föreläsningar samt tillgång till våra medlemsträffar, studiecirklar och informationsbrev, förutom att du stödjer vårt viktiga arbete med att sprida information om högkänslighet.

I siffror

299 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj