• Evenemang idag
Söndag
13
Oktober 2019
Lorensbergsteatern Göteborg

På Dejt med Jessica Andersson

?I höst fortsätter jag dejta!?

Efter en vinter och vår fylld med massor av härliga dejter med en fantastisk publik under min turné igenom hela Sverige känns det ju helt självklart att fortsätta turnén även i höst! Det skall bli väldigt spännande att dejta vidare, jag ser så mycket fram emot alla kommande möten i de städer och orter vi kommer att besöka framöver.?Hoppas vi ses! /Jessica


"På dejt med - Jessica Andersson" är namnet på Jessica Anderssons allra första turné helt i eget namn. ?En föreställning som omfamnats av både publik och recensenter och som hittills tagit henne och bandet till ett 30-tal konserthus och teatrar runtom i Sverige. ?Under dejten bjuder Jessica bokstavligen upp till dans, på en resa igenom karriären. Musiken står i fokus och har omsorgsfullt arrangerats i olika kostymer, en del nyskrivet och många älskade favoriter blandas med ömsom humoristiska, ömsom djupdykande och avskalade reflektioner över karriären och livet i stort. ?Publiken kan se fram emot en varm och dynamisk kväll, full av ljuv musik, en hel del humor och en och annan överraskning - precis som det skall vara på en dejt!

Sedan Melodifestival-debuten i duon Fame med låten ”Give Me Your Love”, som resulterade i en topplacering i Eurovision Song Contest, har Jessica medverkat i Melodifestivalen ytterligare sex gånger. ?Hon har också... ?- vunnit en Guldmask för bästa kvinnliga huvudroll för sin roll i musikalen ”Little Shop of Horrors” (2008), - givit ut den självbiografiska boken ”När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var” (2009) och den har sålt i hela 120.000 exemplar.?- legat i fantastiska 98 veckor på Svensktoppen med låten ”I Did It For Love”, som även blev utsedd till årets låt i programmet (2010).?- släppt albumet 40.14.4., som hon skrev tillsammans med Peter LeMarc och Marit Bergman. (2013)
2018 blev det ännu en finalplats i Melodifestivalen, denna gång med låten ”Party Voice” som också blev en gigantisk radiohit.

I siffror

400 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September