• Evenemang idag
Onsdag
25
April 2018
Studio HPKSM Göteborg

Live: – Jacob Öhrvall + A.M.E

Sicken onsdag!
Inte bara löningsonsdag!
Jacob Öhrvall och A.M.E! Välkomna denna härliga onsdagsafton!

Jacob Öhrvall
Indie-pop/rock på svenska. Göteborgsbasisten som främst synts i band som Klabbes bank och the Big Almost, släpper ännu en singel där han tagit steget till frontman och sångare.
Med en förkärlek till skräniga gitarrer och stora melodier är det här musik du inte hört förut. Musik som gapar efter mycket. Med texter som handlar om allt det där du vill, men inte orkar tänka på.
Jacob släppte i början av året den egenproducerade debutsingeln Olycklig kärlek och det är nu äntligen dags för uppföljaren, Allt eller inget, som släpps bara några dagar innan konserten (20/4).
Jacob kommer hit med sitt band som inte lämnar någon oberörd så det här ett tillfälle du inte vill missa.

https://open.spotify.com/track/2SiPdCGjB76nLGdwo97YUZ?si=b7E0FBkbSsyLs3VWgjNTyw

A.M.E.
Under sina initialer har musikern, kompositören och skådespelaren Anna Maria Engberg släppt musik i snart 10 år. Hon har alltid skrivit låtar och varit med i ett flertal band men A.M.E. är det närmsta du kommer hennes hjärta.. och hjärna också faktiskt. I November förra året kom fullängdaren a block of dew som är första helt egenproducerade släppet där hon förutom skrivit, producerat och spelat även gett sig på att mixa. Utan att kompromissa med någon annan än sig själv och med en stor del upptäckarglädje, ömsom lindades och klämdes 12 låtar in i stråkar, delaysprängda gitarrer, pukor och massa omnicords. Anna Maria Engberg spelar också med bl.a Det brinner och Steget, och hon komponerade i vintras musiken till Teater Tamauers föreställning All min kärlek. På Studio HPKSM har hon med sig en ny sättning med Elin Engberg på kontra och Erik Oskarsson på supercollidersyntar och andra goa ljud.

https://open.spotify.com/album/5fqrJCuHYt02sceFzpWjKm

Tid: 20:00 – 23:00

I siffror

276 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober