Lördag
16
Juli 2016
Port Du Soleil Göteborg

Not An Ordinary Day Party

Port Du Soleil presenterar stolt – NOT AN ORDINARY DAY PARTY 2016 tillsammans med Ginger Joe and Red Bull

Nu äntligen är väntan över och det är dags för årets första dagsfest med Port Du Soleil. Våra mytomspunna dagsfester har blivit bättre och större för varje gång, och vi kan lova att den här gången kommer vi att överträffa alla förväntningar. Ja det är nu dags att flytta dagsfesten till en större lokal där vi kan vara nära vattnet, ha fler besökare samt större utrymme att dansa och festa tillsammans.

Lördagen 16e juli flyttar vi årets första dagsfest till RIVER CAFÈ vid DOCKEPIREN, mitt i det sjöhistoriska Göta Älv. Här kan vi njuta lite extra av vad utsikten har att erbjuda och vi kan lova er en upplevelse för alla sinnen. Vi öppnar upp 13.00 och fortsätter fram till ca 18.00.

Alla gillar en dagsfest så vi i personalen på Port du Soleil vill bjuda in dig till en inte så vanlig sådan. En dagsfest som vi kallar för #notanordinarydayparty. Fast den här gången med en twist.

Alla ni som fått uppleva tidigare dagsfester på Port Du Soleil vet att nästan vad som helst kan hända. Allt från mänskliga djur, till pensionärer som sprutar champagne, till pingisbord, till konfetti, en del kolsyrerök, och clowner som bankar i takt på soptunnor. Men den här gången vill vi tillföra ännu mera galenskap. Håll ögonen öppna för mer info som kommer den närmsta tiden.

Ta dig hit snabbt med Älvsnabben och gå av på Eriksbergs Färjeläge. Eller med Buss 16 och gå av på Eriksbergstorget. Och du ser snabbt vart du ska för att starta dagen med en brakfest.

Konceptet är enkelt: kom som du är och låt dig vaggas in i den feststämning som stegras mer och mer med tiden.

När? Lördagen 16:e juli från 13:00 till ungefär 18:00.

Var? RIVER CAFÈ vid DOCKEPIREN

Hur? Med ditt allra bästa partyhumör!


Tänk på att antalet band är begränsade. Endast band gäller som tillträde. Fixa ditt band nu, innan det är försent! Hör av dig till den som bjudit in dig till eventet.

Klicka på länken nedan för att se ett filmklipp från tidigare"Not An Ordinary Day Party", och kom in i stämningen redan nu.

https://www.youtube.com/watch?v=HjZwaUHyooM 2014

https://www.youtube.com/watch?v=mWuUlNAktk0 2015

För att boka bord till dagsfesten mailar ni till [email protected]

#upplevsoleil
#getyourbracelet
#notanordinarydayparty
#normalisboring
#portdusoleil

I siffror

429 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1606 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Port Du Soleil). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Not An Ordinary Day Party, Port Du Soleil

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September