Torsdag
24
Mars 2016
Clarion Hotel Post Göteborg

Äggjakten

DEN STORA ÄGGJAKTEN 2016

Trött på påskägg med de där konstiga gelégodisarna som ingen äter? Vad sägs om gyllene ägg från Clarion Hotel med fluffiga hotellkuddar, middagar, bruncher eller en natt i en hotellsvit istället? Men för att lägga vantarna på ett av våra eftertraktade påskägg måste du först klura ut var i Göteborg våra påskharar har gömt dem... På skärtorsdagen den 24 mars går den stora äggjakten av stapeln!


Clarions äggjakt startade här på Clarion Hotel Post 2013, där Göteborgarna gick man ur huse för att leta gyllene ägg – som dök upp på bussar, i buskar, i köpcentrum, på statyer och i rabatter... I år är påskharen extra generös och du hittar äggen i flera städer runt om i Sverige.

Äggen kommer gömmas runt om i hela stan och alla ägg kommer att gömmas på offentliga ytor och områden.
Observera att det INTE kommer gömmas några ägg i soptunnor i stan så ingen idé att riva upp dem samt att de inte heller kommer ligga några ägg i Trädgårdsföreningen.

SAVE THE DATE
Torsdagen den 24 mars klockan 06.00 startar jakten och pågår sedan till tills alla äggen är upphittade. Anmäl att du kommer delta här i eventet för att få förhandstips och liverapportering från äggjakten. Varför inte bjuda in några vänner, så att ni kan hjälpas åt att hålla utkik?

I ÄGGET
Äggen är i guld och går inte att missa och inuti ägget finns priser som till exempel hotellnätter och kuddar. När du har hittat ditt ägg och öppnat det kommer du att hitta ett VÄRDEKORT med din vinst. Där får du även tydliga instruktioner kring hur och när du hämtar ditt pris. (I merparten av ägget kommer du hitta ditt pris med en gång men har du tur får du en stjärnvinst och du får då komma hit till oss och hämta ditt pris. Du hittar all info i ägget!)

WE LOVE SOCIAL MEDIA
Vi är såklart nyfikna på om du lyckas överlista våra påskharar! Posta en selfie eller varför inte en groupie när du hittat ett ägg och överös oss med härliga bilder i Göteborgs största äggjakt. Lägg upp bilden här i eventet här på Facebook och tagga bilden med #ÄggJaktenGöteborg och vilket nummer ditt ägg har.

...AND SOME LAST INFORMATION
Observera vår åldersgräns på 18 år (från 13 år i målsmans sällskap) och endast en vinst per person gäller. Om du har turen att hitta fler än ett ägg rekommenderar vi en schysst gest och ge det till någon du tycker om.

Är DU redo? Det är vi!
Varma påskiga hälsningar från Clarion Hotel Post

I siffror

4457 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

891 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Clarion Hotel Post). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Äggjakten, Clarion Hotel Post

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Mars