Måndag
25
Januari 2016
Clarion Hotel Post Göteborg

Tomas Sjödin

Tomas Sjödin & Smyrna Symfoniorkester

Den här kvällen handlar inte om att ta lätt på alla krav, snarare att slå ett slag för det sorteringsarbete som är grundläggande för allt liv. Att ta livet på allvar kräver att man sorterar bort de onödiga måsten som bara tynger livet, för att istället ge plats, kraft och ljus till kärlekens måsten.


Välkommen till en annorlunda föreläsning – fylld med både allvar, humor och värme – och varvad med lättlyssnad klassisk musik. En kväll om kärlek, tid och tro – om sådant vi kanske redan vet, men sällan tänker på.
Tomas Sjödin har skrivit krönikor i Göteborgs-Posten i arton år och är pastor i Smyrnakyrkan – där också Smyrna Symfoniorkester hör hemma.

Han har varit Sommar- och Vinterpratare i P1 vid ett flertal tillfällen och är också en omtyckt föreläsare och författare. Han har skrivit ett tiotal böcker, bl a Jag lutar åt Gud, Tusen olevda liv finns inom mig, Det händer när du vilar och nu senast Det är mycket man inte måste.

Entré: 250 kr (inkl fika)

Biljettförsäljning:
www.ticnet.se
• Clarion Hotel Post, receptionen,
Drottningtorget 10, tel 031-61 90 00
• Eventuellt överblivna biljetter säljs
vid entrén. Först till kvarn

Upplysningar:
Piet de Boer, tel 0735-10 02 22
Maria Vallin, tel 0725- 30 90 05
Mats Johansson, tel 0709-42 98 36

OBS! Allt överskott går till Göteborgs Räddningsmissions arbete bland utsatta kvinnor och till RealStars arbete för att motarbeta sextrafficking.

Arr: Libris & Gbg:s Räddningsmission
i samarbete med RealStars, Dagen, Bilda & Clarion Hotel Post, Göteborg

I siffror

37 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1693 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Clarion Hotel Post). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Tomas Sjödin, Clarion Hotel Post

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

November