Hotel Riverton

Stora Badhusgatan 26 • Gothenburg
Detta eleganta hotell ligger mellan shoppinggatan Kungsgatan och Göta älv, och här erbjuds en restaurang och bar på 12:e våningen. Wi-Fi, bastu och bubbelpool är gratis. Den historiska stadsdelen Haga ligger 5 minuters promenad bort.

Alla rum på Hotel Riverton har stor platt-TV med satellitkanaler, högkvalitativa Dux-sängar och te- och kaffekokare. Samtliga rum har modern design, inredning och möbler.

Riverton View Restaurant and Sky Bar erbjuder imponerande utsikt över staden och hamnen. Du kan njuta av à la carte-rätter och klassiska barmenyer.

Rosenlunds färjeterminal, 200 meter bort, erbjuder gratis transfer över floden till vetenskapsparken Lindholmen. Göteborgs centralstation ligger 15 minuters promenad från hotellet, och det är 10 minuters promenad till Avenyn, stadens huvudgata.

Tillgängliga rum på Hotel Riverton

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Rivertons olika rumstyper

Söndag 2 Juni t.o.m Måndag 3 Juni - Pris inkluderar moms.

Enkelrum - Gratis avbokning
Detta rum har en bäddmadrass från DUX, mörkläggningsgardiner, en 42-tums platt-tv, soffa, värdeskåp och en te- och kaffekokare. Rummet ligger på våning 2 till 6. Gratis badprodukter från Rituals, källvatten samt digitala dagstidningar och tidskrifter ingår också.
Enkelrum Premium - Gratis avbokning
Detta enkelrum har luftkonditionering, platt-tv och badrock.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum - Gratis avbokning
Dessa moderna rum ligger på våningarna 3-7 och erbjuder en 42-tums platt-tv, te- och kaffekokare samt värdeskåp. Här finns gratis badprodukter från Rituals samt digitala dagstidningar och tidskrifter.
Dubbelrum Premium - Gratis avbokning
Detta fräscha och moderna rum ligger på våning 7 till 11 och har en elegant inredning, vackra tyger, en stor säng från DUX, luftkonditionering, gratis digitala dagstidningar och tidskrifter och en kaffemaskin från Nespresso. I det egna badrummet finns en regndusch och badprodukter från Rituals.
Dubbelrum med vardagsrumsdel - Gratis avbokning
Detta rum har en bäddmadrass från DUX, mörkläggningsgardiner, luftkonditionering, skrivbord, en 42-tums platt-tv och en te- och kaffekokare. Rummet ligger på våning 3 till 7. Gratis badprodukter från Rituals, källvatten samt digitala dagstidningar och tidskrifter ingår också.
Dubbelrum Premium med utsikt över hamnen - Gratis avbokning
Detta rum ligger på de övre våningarna och har utsikt över hamnen, värdeskåp, platt-tv, en kaffemaskin från Nespresso, mörkläggningsgardiner och gratis källvatten samt digitala dagstidningar och tidskrifter. Det egna badrummet är inrett i glas och har regndusch, badrockar, tofflor och badprodukter från Rituals.
Juniorsvit Premium - Gratis avbokning
Denna rymliga svit ligger på de övre våningarna och har en stor säng från DUX, en 42-tums platt-tv och en kaffemaskin från Nespresso. I badrummet finns regndusch, badrockar och badprodukter från Rituals. Gratis källvatten samt digitala dagstidningar och tidskrifter ingår.
Juniorsvit Premium med hamnutsikt - Gratis avbokning
Dessa sviter ligger på de övre våningarna med utsikt över hamnen och har gratis vatten på flaska, digitala dagstidningar och tidskrifter, mörkläggningsgardiner, kaffebryggare från Nespresso, värdeskåp och platt-tv. Badrummen har badrockar och tofflor, badprodukter från Rituals och en regndusch.

Aktuellt på Hotel Riverton

Fler hotell i Göteborg