Lördag
16
December 2023
Scandinavium Göteborg

Carola Gospel-Jul

Efter en mycket lyckosam sommarturné som publiken tagit emot med vidöppna armar så har energin bara fyllts på mer och mer. Carola bestämde sig under sommaren för att ge ännu ett ansikte till sina 4 Faces under 2023. Det ansiktet heter Carola Gospel-Jul och kommer att vara fylld av en stor portion glädje, innerlighet och glöd. Alla som varit på Carolas jul i ladan vet precis vad de kan förvänta sig av sann julstämning och i år med äkta gospelsväng.

– Min vision för julkonserten är att inte bara själv få glöda & njuta av julmusikens innerlighet från scen utan att få hela publiken att sjunga med i sångerna så att vi blir till en stor kör där alla känner sig sedda och delaktiga. Jag önskar även uppmuntra publiken att ta med sig en liten julklapp till familjer i Ukraina som samlas in på plats via organisationen Operation aid, säger Carola.
Tillsammans med Magnus Spångbergs orkester och gospelsångare kommer Carola ge några av sina mest älskade julsånger så som ”Himlen i min famn”, ”Nu tändas tusen juleljus", ”O Come, All Ye Faithful”, ”Let’s Sing (It’s Christmas Time)”, ”Oh, Happy Day”, ”My Tribute (To God Be The Glory)”, ”Love Theory” och ”Amen” för att nämna några.
Missa inte årets höjdpunkt i Carolas firande som sångerska, 40 år på scen!

Ingen åldersgräns.
Barn upp till 3 år går gratis i vuxens sällskap, sitter i knät. Önskas stol behöver man biljett.


Seats Of Honor :
Seats Of Honor (Guld - rad 1) Vi bjuder på glögg och pepparkaka när ni intar era platser samt julklapp och ett personligt signerat kort från Carola. Finare stol.
Seats Of Honor (Silver - rad 2) Julgåva och ett personligt signerat kort från Carola.
Seats Of Honor (Brons - rad 3-8) Personligt signerat kort från Carola.

Biljetter & tider

Lördag 16 December 2023 20:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Scandinavium). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Carola Gospel-Jul, Scandinavium

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

November