• Evenemang idag
Torsdag
7
December 2023
Annedalskyrkan Göteborg

Julkonsert med Åsa & Ulf Nomark, Klarakvartetten och julkör

Sånginspiratörerna och artisterna Åsa och Ulf Nomark från Kungsbacka intar denna kväll Annedalskyrkan tillsammans med den över 100 personer starka julkören "Pop-in & Sing Christmas Choir" och bjuder på en musikupplevelse utöver det vanliga där du både får lyssna och njuta, men även sjunga med i några av de mest kända och älskade julsångerna. Förutom ett fantastiskt kompband bestående av Johan Thelin (bas), Per Boqvist (trummor) och Viktor Olofsson (gitarr) så medverkar också stråkkvartetten Klarakvartetten och ger konserten den där lilla extra lystern som förhoppningsvis ger dig både ståpäls och julstämning i en härlig kombination!
Evenemanget börjar 19.00 men från 18.15 går det att köpa smarrigt julfika signerat Tomas Ulriksson för dig som vill ladda upp lite energi innan konserten.
Åsa och Ulf Nomark
Åsa och Ulf är från Kungsbacka och gör konserter och körevenemang runt om i Sverige. Deras musik har sjungits av körer i hela landet och även utomlands. Med sin positiva energi och smittande glädje vill de också uppmuntra människor till att sjunga mer i sitt sångkoncept ”Pop-in & Sing”. Tidigare i år släppte de albumet "Soar" och inspirationsboken "Soar - drömmar, längtor och fyrar" som mottagits fint och där singlarna "Tell Me" och "Soar" bland annat legat etta på svenska närradiolistan.
Klarakvartetten
Klarakvartetten från Göteborg är inne på sin tjugosjunde säsong och är en av få svenska stråkkvartetter som sedan starten haft samma medlemmar! Genom åren har kvartetten gett konserter i i många av landets kammarmusikföreinngar, spelat krogshower, framträtt i radio, TV och dokumenterat kvartettmusik på två CD som spelats flitigt i P2.
Kvartetten har tagit lektioner för bl a Borodin-, Chilingirian- och Brodskykvartetten i London, varit på stipendium i New York och turnerat med Göteborgsoperans danskompani till Madrid.
Klarakvartetten består av:
Dieter Schöning, Violin 1
Viveca Rydén Mårtensson, Violin 2
Johanna Fridolfsson, Viola
Lena Bergström, Cello
Julkören Pop- in & Sing Christmas Choir.
Åsa och Ulf har inom ramen för "Pop-in & Sing", ordnat både en sommarkör och en julkör som båda blivit mer och mer populära för varje år. I år medverkar ett hundratal härliga sångare och ger den där maffiga julkonsertskänslan.

Spellängd: 1 timma och 30 minuter
Insläppstid: 18:15

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

18 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Annedalskyrkan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Julkonsert med Åsa & Ulf Nomark, Klarakvartetten och julkör, Annedalskyrkan

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Februari