Torsdag
6
Juli 2023
Villa Belparc Göteborg

Sarah Dawn Finer "Songs & Stories"

Sarah Dawn Finer "Songs & Stories"
Vi är oerhört glada att Sarah Dawn Finer kommer till oss med konserten ”Songs & Stories”. Denna varma underbara röst kommer förgylla kvällen här med en fantastisk trio av musiker och bjuder på en personlig och musikaliskt fantastisk och bred kväll med allt ni kan önska er, egna hits, tolkningar och personliga berättelser.

Sarah har som skivartist och låtskrivare sex guldsäljande soloalbum med album och singelettor bakom sig. Samt många framgångsrika soloturnéer med hitlåtar både på svenska och engelska. Hon har samarbetat som låtskrivare och artist med några av de största i Sverige genom åren på duetter och co-writes, och även skrivit låtar till filmer och andra artister.
Hon har sjungit på de största galorna, för kungligheter och för över 200 miljoner människor i ”ESC" finalen 2013. Efter att hon hade etablerat sig som en av våra mest folkkära musikartister genom att bygga sin egen publik, så har hon också skördat framgångar som hyllad programledare för några av Sveriges största musikprogram, såsom t.ex ”Melodifestivalen” och ”Så ska det låta”, tre gånger vardera.
Hon har också hyllats som skådespelerska på både scen i t.ex "Cabaret" och skärm, i så väl drama och musikal, som humor.
Supégäster skall vara på plats 16:30
Konsertstart: 19:00
Spellängd: Ca 90 min.
Välkommen!

Biljetter & tider

Torsdag 6 Juli 2023 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Villa Belparc). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sarah Dawn Finer

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni