Fredag
6
Oktober 2023
Scandinavium Göteborg

DARIN

Darin gör stor arenaturné 2023
Darin är hyperaktuell den här hösten med nya singeln ”Satisfaction”, Laleh-duetten ”Vi är på riktigt” och medverkan i Så mycket bättre med ”What’s the Point”, som snabbt blev en hit på både radio och topplistan. Nästa höst blir knappast lugnare. Klart är nu att han 2023 gör en omfattande arenaturné med totalt elva stopp runtom i landet. Biljetterna släpps 30 november.

Förra hösten gjorde Darin en akustisk höstturné som drog fulla hus överallt. Nästa höst är det dags för en ny vända runtom i landet. Det blir totalt elva stopp på den stora arenaturné som Darin ger sig ut på 2023. Premiären äger rum på Saab Arena i Linköping den 29 september och avslutningen är förlagd till Tegera Arena i Leksand den 4 november.
Darin är den här hösten aktuell med Laleh-duetten ”Vi är på riktigt” och medverkan i Så mycket bättre, varifrån han han fått en hit med sin version av Johnossi-låten ”What’s the Point”. Därutöver gav han nyligen ut klubbiga singeln ”Satisfaction”. Låten, inspirerad av George Michael och Prince, skrev han i London tillsammans med Wayne Hector och Luke Fitton.
Genom åren har Darin haft sju albumettor, trettio guld- eller platinasinglar och över en halv miljard spelningar på Spotify.
Darin Arena Tour 2023, presenterad av United Stage i samarbete med FKP Scorpio:
29/9 Linköping, Saab Arena
30/9 Kalmar, Hatstore Arena
6/10 Göteborg, Scandinavium
7/10 Halmstad, Halmstad Arena
13/10 Malmö, Malmö Arena
14/10 Helsingborg, Helsingborg Arena
21/10 Gävle, Monitor ERP Arena
27/10 Stockholm, Avicii Arena
28/10 Örebro, Conventum Arena
3/11 Karlstad, Löfbergs Arena
4/11 Leksand, Tegera Arena
Biljetterna släpps den 30 november via unitedstage.se

Biljetter & tider

Fredag 6 Oktober 2023 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Scandinavium). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. DARIN, Scandinavium

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni