Fredag
4
Augusti 2023
Bananpiren Göteborg

THE HIVES / MANDO DIAO / THE SOUNDS

Tre av Sveriges absolut främsta och mest inflytelserika band genom tiderna ger flera gemensamma konserter sommaren 2023. Missa inte chansen att uppleva The Hives, Mando Diao och The Sounds live - på en och samma scen.
Åldersgräns: 13 år
Dörrar: 16.30
Arrangör: Live Nation och KB West
Viktig information inför ditt besök:
Alkohol är inte tillåtet att ta med in. PET-flaska med vatten/läsk är ok. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området. Vegetariskt och veganskt alternativ finns.
På grund av säkerhetsskäl får inte glasflaskor, burkar, termos, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur lämnas hemma. Arrangören ansvarar inte för paraplyer eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.
På grund av ljudvolymen följer arrangören Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtet.
Ingen uthämtning av biljetter på plats. Se till att ha biljetten utskriven eller nedladdad till telefonen. Det är streckkoden som är biljetten och den är giltig en gång.

Biljetter & tider

Fredag 4 Augusti 2023 18:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

18 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Bananpiren). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. THE HIVES / MANDO DIAO / THE SOUNDS, Bananpiren

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni