• Evenemang idag
Torsdag
13
Juli 2023
Villa Belparc Göteborg

Ed Harcourt (UK)

Äntligen kommer Ed Harcourt tillbaka till oss på Villa Belparc. Förra gången Ed gästade oss blev verkligen en magisk afton.
Singer-songwritern Ed Harcourt jämförs ständigt med genrens allra största, samtidigt som han också är något alldeles eget. Med sitt unika uttryck och personliga berättande har Harcourt förtrollat publik världen över och nu har det äntligen blivit dags för Sverige att få sin beskärda del av denna fantastiska artist. Det är med stor glädje vi har äran att välkomna Ed Harcourt tillbaka till Sverige för två framträdanden i vinter.
Ed Harcourt slog igenom år 2001 med debutalbumet ’Here Be Monsters’ som nominerades till ett Mercury Prize senare samma år. Sedan dess har Harcourt fortsatt att bjuda på intim singer-songwriter-pop hopsnickrad på bästa sätt och hittills har vi fått ta del av 15 små mästerverk.
Detta blir fantastiskt!
Vi ses i grönskan!
Supégäster skall vara på plats 16:30
Konsertstart: 19:00
Spellängd: Ca 90 min.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

67 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Villa Belparc). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ed Harcourt (UK), Villa Belparc

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September