15-16
Sep 2022
Scandinavium Göteborg

URSÄKTA LIVE

Varken Johanna eller Edvin behöver någon närmare presentation. Med podcasten ”Ursäkta” har duon placerat sig i toppen som en av de mest lyssnade i Sverige genom tiderna. Och nu är det dags för dessa showkvinnor, som båda älskar att stå på scenen, att kliva fram i rampljuset med blixtar & dunder. Varför spara på krutet och göra entré på en klubb eller i ett konserthus, när arenor som Avicii, Scandinavium och Malmö Arena finns?!
Vi älskar show! Vi har drömt om att få göra en storslagen föreställning ihop och nu går drömmen i uppfyllelse. Vi ansökte t.o.m. till Teaterhögskolan i förhoppningen om att det skulle hjälpa oss att förverkliga vår dröm. Och nu ska vi äntligen få sjunga, dansa samt sprida glitter och glamour i överflöd, hälsar Johanna & Edvin.
Ursäkta Live är en hyllning till 2000-talets superstars där publiken får åka med på en fartfylld resa, navigerad av Sveriges svar på Jennifer Lopez & Beyoncé.
Publiken kommer att bli blown away av vår show och definitivt häpna över våra talanger, avslutar Johanna & Edvin.
Superstars: Johanna Nordström & Edvin Törnblom
Regi: Fredrik ”Benke” Rydman
Manus: Pål Ströbaek
Arrangör: TILLMAN och All Things Live

VIP BILJETT
Nu har du chansen att börja kvällen med en sprakande show och avsluta den på efterfest – tillsammans med Johanna och Edvin!
I den här exklusiva premiumbiljetten ingår även gästlista till den officiella efterfesten (på hemlig location) ink garderob och Fast Track. Detaljer skickas ut närmre inpå – så var noga med att ange en mailadress som vi kan nå dig på!
Åldersgräns 18 år torsdag 15 september
Åldersgräns: 13 år (18 år på Premium)
13 årsgräns
Viktig information om 13årsgräns
Har vakterna rätt att neka inträde till arenan om man inte kan styrka sin ålder?
Ja. Vakterna har rätt att kräva giltig id-handling om de bedömer att personen är under 13 år. Kan man inte styrka sin ålder har de rätt att neka inträde till arenan.
Hur bevisar jag att jag är 13 år eller äldre?
Giltig id-handling är id-kort, körkort eller pass. Det går också bra att skriva ut personbevis på Skatteverkets hemsida.
Läs mer här

Biljetter & tider

Torsdag 15 September 2022 21:00 Boka hos Ticketmaster
Fredag 16 September 2022 21:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Scandinavium). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. URSÄKTA LIVE, Scandinavium

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Augusti