• Evenemang idag
Tisdag
6
September 2022
Villa Belparc Göteborg

Richard Marx (US)

På grund av Corona (Covid-19) är eventet flyttat till 6/9 2022. Köpt biljett gäller till det nya datumet
En rad världshits och 30 miljoner sålda album talar sitt tydliga språk om Richard Marx lysande karriär. Upplev amerikanen med sin fantastiska röst och alla hans världshits i en intim solo konsert!
Med sin underbara röst slog Marx igenom med dunder och brak i slutet av 80-talet med superballaden "Right Here Waiting", och de flesta kommer också ihåg hits som "Endless Summer Nights", "Now And Forever", och den gigantiska hiten "Hazard". Låtkatalogen med hits är oändlig. Richard Marx firar i år 30 år som artist, och tänk att han kommer till oss!
Richard Marx slog också rekord genom att vara den första soloartisten att ha sju topp-5 singlar i rad på Billboard Hot 100-hitlistan, och har även bidragit med låtskrivning till ett antal artister som bla "This I Promise You" med NSYNC och "Dance With My Father" med Luther Vandross. Den senare låten vann flera Grammy-priser.
Vi är oerhört stolta att få presentera denna världsartist till vår scen här på Villa Belparc.
Åldersgräns: 13 år.
Egen mat och dryck får ej tas med in på Villa Belparcs område.

Biljetter & tider

Tisdag 6 September 2022 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

67 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Villa Belparc). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Richard Marx (US), Villa Belparc

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September