• Evenemang idag
Fredag
22
Juli 2022
Villa Belparc Göteborg

Peter Jöback Live

Peter Jöback ” 50 år på jorden - 40 år i musikens tjänst”
Vi är otroligt stolta och glada att Peter Jöback kommer till oss i sommar med sin ”50 år på jorden - 40 år i musikens tjänst”. Vi lovar utlova att det kommer bli en magisk kväll som ingen vill missa. Detta med Peters ljuva stämma och otaliga hits genom de 40 år han verkat i musikens tjänst. Detta kommer bli en konsert i vår underbara konsertarena att minnas länge.


Våra supébiljetter innefattar en 3 -rätters meny, där du väljer Kött, Fisk eller Vegmeny. Vid bokning av dessa biljetter sitter du på bästa plats i A-sektion och avnjuter både middag och konsert. Tiden att ankomma vid köp av supébiljetter är 16,30. Denna tid är viktig att hålla för att vi ska kunna ge dig bästa möjliga service. När du anländer till oss på AO Elliots väg 10 går du in via evenemangsentrén som du kan se i arenakartan på vår evenemangssida. Där tar vi hand om dig och hjälper vidare till plats.

Tider
Supégäster skall vara på plats 16:30
Konsertstart: 19:00
Spellängd: Ca 90 min.
Välkommen!

Biljetter & tider

Fredag 22 Juli 2022 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

39 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
Boenden närmast Villa Belparc natten mellan 19 och 20 Augusti.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Villa Belparc). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Peter Jöback Live, Villa Belparc

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Augusti