• Evenemang idag
Fredag
8
Juli 2022
Villa Belparc Göteborg

Jill Johnson

Vi är så glada att Jill kommer till oss ännu en gång. Denna gång med sin Havanna Tour, som är en oerhört efterlängtad turné
Konserten ”Havanna tour” vilar på det musikaliska brev jag skrivit till min äldsta dotter Havanna, i form av de 13 låtar som utgör brevet och albumet, tillsammans med personliga anekdoter, och andra låtar som jag skrivit till mina och andras döttrar genom åren.
Min förhoppning med ”Havanna Tour” och med att dela mina reflektioner kring en dotters frigörelse, är att vi föräldrar med våra ungdomar ska känna en gemenskap i den vackra, men omtumlande sårbarheten en frigörelseprocess innebär för båda parterna. Att göra resan tillsammans och nära min dotter, är för mig kärlek och respekt och något vi kommer ha med oss hela livet.
Magisk kväll helt enkelt!
Varmt välkomna!

Övrig information
Våra supébiljetter innefattar en 3 -rätters meny, där du även kan göra tillval med dryckespaket. Vid bokning av dessa biljetter sitter du på bästa plats i A-sektion och avnjuter både middag och konsert.

Observera också att det blir rabbaterat ju fler biljetter du köper vid ett och samma tillfälle. Tiden att ankomma vid köp av supébiljetter är 16,30. Denna tid är viktig att hålla för att vi ska kunna ge dig bästa möjliga service.
När du anländer till oss på AO Elliots väg 10 går du in via evenemangsentrén som du kan se i arenakartan på vår
evenemangssida. Där tar vi hand om dig och hjälper vidare till plats
Åldersgräns: 13år (Ej okej för yngre i målsmans sällskap)
Tider
Supégäster skall vara på plats 16:30
Konsertstart: 19:00
Spellängd: Ca 90 min.
Välkommen!

Biljetter & tider

Fredag 8 Juli 2022 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

33 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
Boenden närmast Villa Belparc natten mellan 19 och 20 Augusti.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Villa Belparc). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jill Johnson, Villa Belparc

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Augusti