Onsdag
11
Maj 2022
Musikens Hus Stora Scen Göteborg

Donny Benet (AUS)

DONNY BENET (AUS)
Hur lång tid måste en vänta innan det går bra att slänga sig med uttryck som legendarisk artist? Donny dök ju upp som en sexig neonblixt från en beige himmel av trötthet för bara några år sedan och har regerat vår värld sedan dess. Vi som hade lyckan att se honom livepå HPKSM förrförra året förstod ju där och då att sann STAJL aldrig dog, den flyttade bara till Australien ett tag. Sällan har någon utstrålat mer självsäkerhet, stilrenhet samt passion på samma gång. Donny Benet fullkomligt utsöndrar pondus i den renaste form.


Musiken har kallats en del olika grejer men det rör sig om den bästa basgången, de smakfullaste trummorna, de sensuellaste syntharna. Därtill kommer en honungslen röst från himlariket med texter som gör dig till en bättre, mer omtänksam älskare. Går du inte på det här kommer du dö av sorg. Vi är fullt medvetna om att vi drar till med FATTA ALLVARET till höger o vänster i den här presstexten, men FATTA ALLVARET!

Support tillkommer.

DJ: Emma Norlin lirar drömpop och annat gött som hon håller kärt, bra musik rättigenom som får dig att glömma alla sorger och besvär.

ONSDAG 11:E MAJ 2022
MUSIKENS HUS
DÖRRAR 19.00

Boka på Tickster
I siffror

74 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Musikens Hus Stora Scen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Donny Benet (AUS), Musikens Hus Stora Scen

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Januari