• Evenemang idag
Lördag
16
April 2022
Brewhouse Göteborg

God Is An Astronaut

Åldersgräns 18 år

Postrockarna God Is An Astronaut besöker Göteborg för en spelning på Brewhouse den 16 april 2022!


Ända sedan bandet bildades i början av 2000-talet har den irländska kvartetten God Is An Astronaut regerat som en av vår tids främsta instrumentala grupper. En intensiv blandning av rock, eteriska och känsloladdade ljudlandskap, otrolig dynamik och inspirerande melodier.

Deras genombrott kom 2005 i och med releasen av "All is Violent, All is Bright", och plötsligt började kvartettens detaljrika och nyanserade musik refereras till långt utanför sin egen genre. Intresset och suget efter God Is An Astronaut har sedan dess nått oanade höjder.

Nyligen släpptes rockbandets tionde fullängdsalbum - "Ghost Tapes # 10", en skiva som utstrålar en imponerande konstnärlig kvalitet, och som har mötts av strålande recensioner. Och har det någonsin funnits en bättre tid för ett nytt post-rockalbum? Plattan är ett soundtrack till den unika isoleringen och ensamheten i vår tid.

Med starka visuella hjälpmedel förvandlas God Is An Astronauts livespelningar till fantastiska upplevelser. Alltså något att se fram mot när bandet besöker Göteborg.

Presenteras av: KB West

Boka på Tickster
I siffror

148 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj