• Evenemang idag
Lördag
29
Januari 2022
Pustervik Göteborg

Perkele + support: Upploppet

OBS: nytt datum igen! På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta fram spelningen med Perkele ytterligare. Spelningen på Pustervik kommer nu att äga rum 29 januari 2022.
Håll i din biljett! Biljetter till både 29 maj och 22 januari gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas.

Perkele
Support: Upploppet
Dörrar: 19.00
På scen: ca 20.00
Åldersgräns: 18 år

Svenska kungarna av punk kryddat med metal, Perkele, är redo att visa var skåpet ska stå på Pustervik 29 januari! Med sig har de dessutom Upploppet som support!

Göteborgs stoltheter Perkele bildades -93. Ett tiotal skivsläpp och hundratals spelningar senare har bandet cementerat sin plats som ett av Europas största punkband. Med senaste skivan Leaders of Tomorrow i bagaget gjorde Perkele sin USA-debut under 2019, där dom bland annat spelade på den legendariska festivalen Punk Rock Bowling i Las Vegas. Efter utsålda konserter i Berlin, Prag, London och Los Angeles kommer Perkele nu till hemmaplan för en helkväll på Pustervik!
Den felande länken mellan rock’n’roll och punk! Cymbaler flyger, strängar sprängs och stämband svider!
Upploppet utlovar totalt kaos mellan dina öron, från vänster till höger och tillbaka.
För rockigt för att kallas punk, men för punkigt för att kallas rock, denna musikkvartett avfyrar ett dånande sound som är likt en atombomb.

Boka på Tickster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Pustervik). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Perkele + support: Upploppet, Pustervik

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Januari