• Evenemang idag
Fredag
24
December 2021
Valand Göteborg

Fastpoholmen & Friends

***På grund av rådande omständigheter så kan vi inte genomföra konserten som planerat. Vi har idag samtal med inblandade för att hitta ett nytt datum under våren 2022.
Tillsvidare ändrar vi datumet till den 24 Dec tilldess att vi har hittat ett nytt datum som vi kan presentera för er.
Alla köpta biljetter är giltiga till det nya kommande datumet.
Vid återköp kontaktar ni Ticksters support.***

De musikaliska lekbarnen i Fastpoholmen kunde knappt lyckas att sänka pulsen efter brakfesten på Nalen i Stockholm i januari. Därför har de nu börjat planera en ny Fastpoholmen & Friends-konsert, denna gång i Göteborg.

Evenemanget kommer att hållas i Valandhuset den 11 september 2020 och det är ännu inte klart exakt vad eller vem som kommer att delta eller hur kvällen kommer att bli. Det enda som är säkert är att det blir ett överflöd av skön musik, musikalisk lek och massa plats för dans.

Om Fastpoholmen
Fastpoholmen är ett unikt skandinaviskt band med kompositör och sångare Adam Fastholm och hans kusin Dawn Fastholm i spetsen.

Öresundsbastarderna, som de också har kallats, har skapat sin helt egen genre, som är en blandning av visor, reggae, ska, afro, indie och elektroniskt. Det låter galet på papperet, men allt blir logiskt när du hör musiken.

Fastpoholmen har funnits som band sedan 2010. De har släppt fyra studioalbum och 2 EP. Deras mest populära låtar är Himlen (2010), Över (2013), Tilsammans é vi bra (2016), Dudu (2018) och Swing o Boogie Groove (2020).

Bandets avspända danska stil och svenska melankoli ger musiken ett mycket nordiskt uttryck, men kombinationen av Adams unika samplingar, de starka låtarna och de begåvade musikerna skapar samtidigt ett originellt och internationellt sound.
Det finns inget att jämföra Fastpoholmen med! De måste upplevas och du blir aldrig besviken.

Boka på Tickster

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Januari