Onsdag
1
December 2021
Pustervik Göteborg

Billie the Vision and the Dancers

Frihamnen Event & United Stage presenterar
Billie the Vision and the Dancers

Onsdag 1 December 2021
Dörrar: 19.00
På scen: ca 20.00
Biljettpris: 250:- + service
Åldersgräns 18 år

Billie the Vision and the Dancers är ett band du ska se live för att förstå fullt ut. Det är en speciell magi som bara kan uppstå i kontakten mellan publiken och de på scenen. Live handlar det inte bara om musiken, det är också berättelserna. Sångaren och låtskrivaren Lars Lindquist älskar berättelser. Vissa blir en låt, andra blir ett mellansnack. Mellansnacket som blivit hans unika signum och fått publiken att skratta - och gråta - i 15 år nu. Billie the Vision and the Dancers har en trogen, bred och stadigt växande publik. När bandet i perioder inte lyckas samla ihop sig turnerar Lars ensam som Billie No Mates eller med sitt elektroniska enmansprojekt Bräkne-Hoby.
Bandet har hunnit släppa 7 fullängdsalbum sen starten 2004. I slutet på året släpper de singeln I Feel So Good och i början på nästa kommer en EP. Under våren och sommaren 2020 ger dig sig ut för att möta publiken igen.

Boka på Tickster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Pustervik). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Billie the Vision and the Dancers, Pustervik

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober