• Evenemang idag
Lördag
16
Oktober 2021
Pustervik Göteborg

Efterklang

FKP Scorpio Presenterar:
Efterklang
Pustervik Matsal
Datum: 16 oktober 2021

Biljettpris ordinarie: 325 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 18.00
Konsertlokal öppnar: 18.00
På scen: 19.00

EFTERKLANG
Efterklang har alltid gått sin egen väg. Från deras tidiga, mer elektoniskt drivna postrock till senare fältinspelningar bland sönderfallande byggnader i närheten av Nordpolen har de danska ljudäventyrarna alltid genomsyrats av en gränslös entusiasm.

2019 släppte Efterklang sitt femte album ”Altid Sammen”, som dessutom var första gången de jobbade på sitt modersmål. Det blev startskottet på en lång, utsåld turné som tog dem över merparten av Europa. Sen kom pandemin.

Nu är bandet, som består av barndomsvännerna Mads Brauer, Casper Clausen och Rasmus Stolberg, aktuella med en ny skiva, som släpps senare under 2021. Därmed är det även på nytt dags att uppleva bandet i dess bästa element – live.

Med den nya skivan i ryggen åker Efterklang ut på en sex månader lång turné och skämmer bort fansen i Göteborg med en spelning på Pustervik Matsalen 16 oktober.

Boka på Tickster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Pustervik). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Efterklang, Pustervik

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December