• Evenemang idag
Fredag
15
Oktober 2021
Trädgår'n | Göteborg Göteborg

Björn Rosenström | Trädgår´n, Göteborg

Björn Rosenström är juristen som i slutet på nittiotalet sadlade om till artist efter att han utan vare sig skivbolag eller marknadsföring gjort succé med sitt egenhändigt hopsnickrade och numera kultförklarade album ”Låtar som är sådär….”.

Med låtar som Lennart, Lurad, Ragnar, Gunilla, Egon och inte minst Raggarrock (Pojkarna som busar) tog han hela Sverige med storm och har alltsedan dess turnerat land och rike runt tillsammans med sina vänner och ständiga följeslagare i ”Det Jävla Bandet”.

Sju fullängdsalbum och ett par samlingsalbum har hunnits med sedan starten.

Med sina klassiska allsångshits bjuder Björn och Det Jävla Bandet alltid på fantastisk stämning och ett rejält party. Programmet ramas kvällen till ära in av en Peter Siepen i högform som bjuder på både förfest och efterfest i samband med konserten.

Boka på Tickster
I siffror

86 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Trädgår'n | Göteborg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Björn Rosenström | Trädgår´n, Göteborg, Trädgår'n | Göteborg

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober