• Evenemang idag
Lördag
18
September 2021
Auktionsverket Kulturarena Göteborg

Gretchen: Hur man blir som man vill...

Med årtionden av underhållning i bagaget möter vi nattklubbsdrottningen Gretchen som har underhållit flera generationer på våra svenska scener, från norr till söder. Hon är DJ, konferencier, dansare & sångare, men framförallt har hon en historia att berätta. En historia som inspirerar.

”Hur man blir som man vill, när man inte blev som man skulle” är föreläsningen som framgångsrikt framförts för personalstyrkor på trevliga företag - som nu har blivit till föreställning för hela svenska folket att uppleva!

Det är en föreställning om könsroller & fördomar, som ger oss perspektiv på samtidens jargong, med målet att åhörarna skall lämna med en skön & positiv känsla samt en större respekt för människor som inte alltid följer normen och kanske t.o.m. förstå varför.

Gretchen skapar förståelse för något annorlunda människor samt hur det kan vara gynnsamt att sticka ut. Genom att vara sig själv har man ett unikt försprång mot alla andra som givetvis också är unika men som inte uttrycker det på samma originella sätt.
Allt görs på att härligt, positivt och upplyftande sätt, publiken engageras, skrattar och lyfts.

Gretchen ger dig en försmak av innehållet:

Min uppväxt, skoltid och problem i barndomshemmet har skapat den jag är idag. Även jobbiga upplevelser kan resultera i något positivt.

Hur den mobbade skulle ta revansch och blev mobbaren. Osäkerhet och rädsla skapar mobbare. Anfall är bästa försvar?

Fördomar - dåligt eller mänskligt? Jag tar upp egna erfarenheter från mina år som turnérande dragshowartist i Sverige. Varför har vi fördomar? Hur kan vi bli uppmärksamma på våra fördomar?

Hur bemöts män och kvinnor av män och kvinnor. Prova att gå i det andra könets kläder för en dag och lär dig mer än du önskat om ditt eget beteende.

Konsten att vara härlig - försök alltid att fokusera på att själv vara trevlig istället för att lägga dig i hur andra är. Man vet aldrig vad folk går igenom och lyckliga människor brukar nästan alltid vara lätta att umgås med. De som är “besvärliga” eller negativa, kommer oftast från en plats där de själva inte mår bra. Man måste inte ta in det men man behöver inte heller provocera fram något dåligt från detta.

Föreställningen är 60 min lång & det finns givetvis tid får interaktivitet och publikfrågor.

Innan vi öppnar ridån är baren öppen & man är välkommen att ta med sig sin dryck in i lokalen och Gretchen stannar givetvis kvar efteråt för fotografering och en trevlig pratstund.

Välkomna på SVERIGEPREMIÄR!

Boka på Tickster
I siffror

59 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober