• Evenemang idag
Lördag
28
Augusti 2021
Valand Göteborg

Brynolf & Ljung

Nu är det äntligen dags att få uppleva Brynolf & Ljung live igen! De hade en lyckad show senast på Lorensbergsteatern och är nu tillbaks i Göteborg för en kväll på Valand.

Det här är ett Corona säkert event.
Avstånden till sällskapen är utifrån rådande direktiv och vid eventuella inställda evenemang betalas biljettpriset tillbaks (ex. serviceavgiften).

Tänk på att köpa biljetter tillsammans om ni är flera som vill sitta ihop eller nära varandra i ett sällskap. Köper ni biljetter separat så kan vi inte garantera att era platser kommer nära varandra när placeringen av sällskapen sker.

-----------------------------------------

Brynolf & Ljung fick sitt internationella genombrott i Britain’s Got Talent inför över 11 miljoner tittare. För den svenska publiken kom det stora erkännandet med serien ”Brynolf & Ljung – Street magic” på TV4 (2015). Serien har hittills sänts tre säsonger med en halv miljon tittare varje vecka.

Peter och Jonas har synts i en mängd TV-program; bland andra Allsång på Skansen (SVT), Sommarkrysset (TV4), Fångarna på fortet (TV4), Nyhetsmorgon (TV4) och God morgon Sverige (SVT). De har medverkat i Penn & Teller: Fool Us (ITV1), varit öppningsakt för Penn & Teller på Rio Hotel and Casino i Las Vegas samt gjort shower i Las Vegas, Oslo, Helsingfors, Köpenhamn, New Delhi, Wien, Edinburgh, Shanghai, Hangzhou, Beijing, Paris och London. 2009 vann Brynolf & Ljung en silvermedalj i trolleri-VM i Beijing, Kina.

Med premiär våren 2016 gjorde duon en efterlängtad scenshow “Hokus Pokus Motherf*ckers!” som spelades för utsålda hus på Berns i Stockholm. Hösten 2016 och våren 2017 spelade föreställningen totalt 66 gånger på turné runt om i Sverige.

-----------------------------------------

Tider för kvällen:
20:00 Dörrarna öppnar
20:30 Maten serveras
21:45 Showen startar (ca 45min)

Boka på Tickster

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober