Torsdag
4
November 2021
Trädgår'n Göteborg

The Stranglers - European Tour 2021

The Stranglers besöker Sverige för sista gången i höst med hyllningskonsert till minne av avlidne Dave Greenfield!
Det legendariska punkbandet The Stranglers återupptar deras 2020-turné till minne av Dave Greenfield som tragisk avled av Covid-19. Det blir tre hyllningsspelningar i Sverige under ”European Tour 2021”: Göteborg, Stockholm och Malmö.
Bandet vill avsluta det som påbörjade innan pandemin bröt ut och har bekräftat att detta blir deras sista turné. Dom lovar att täcka låtar från deras omfattande katalog som sträcker sig över 45 år. Förvänta hits som Peaches, No More Heroes och Walk On By samt Always The Sun, Strange Little Girl och Golden Brown.
Gruppen bildades i mitten av 1970-talet som Guildford Stranglers, men de tappade snart Guildford där de bildades från namnet. Sedan dess har de fått 23st Top-40 UK-singlar, spelat in 17st Top-40 album och är ett av de längst överlevande banden som har bildats på den brittiska punkscenen.
Turnerande bandmedlemmar är Jean-Jacques Burnel, Jim Macaulay och Baz Warne.
Insläppstid: kl 18.00
Åldersgräns: 18 år

4/11 Trädgår´n, Göteborg
5/11 Slaktkyrkan, Stockholm
6/11 Plan B, Malmö

Arrangör: A Star Entertainment

Biljetter & tider

Torsdag 4 November 2021 20:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Trädgår'n). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. The Stranglers - European Tour 2021, Trädgår'n

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober