• Evenemang idag
24-25
Sep 2021
Treetop Spa Hangout & Hotel Göteborg

Patrik Isaksson

Patrik Isaksson slog igenom 1998 med hiten "Du får göra som du vill" och det fanns folk som kallade honom veteran redan i början av 2000-talet. Den svenske sångaren, låtskrivaren, gitarristen och pianisten har många strängar på sin lyra. Senast vi hörde ifrån Patrik Isaksson på skiva var på ”No. 6”, 2011, och dessförinnan summerade han sitt första decennium som soloartist med "10 år: En snäll mans bekännelser”, men även om det varit tyst från Patrik ett tag har han varit långtifrån sysslolös.
Singlar senaste åren: ”slåss för oss”, ” håll mitt hjärta hårt”, ” Decembermånen"
År 2006 ställde Isaksson upp i Melodifestivalen med bidraget "Faller du så faller jag", som dock inte nådde finalen. År 2008 ställde han återigen upp i festivalen med bidraget "Under mitt tunna skinn", som inte gick vidare från deltävlingen i Linköping. År 2016 deltog han tillsammans med Tommy Nilsson och Uno Svenningsson i Melodifestivalens andra deltävling. De kom på 7:e plats.
”Jag uppskattar starka albumspår, låtar som inte försöker för mycket. Sådana som Steve Earle, Neil Young och inte minst Tom Petty, som alltid varit lite av en hjälte för mig, är experter på. Jag tror att jag också har blivit bättre på det”, säger Patrik.
Det finns en inneboende dramatik i Patriks röst. En blandning av längtan och desperation, som gör att den lämpar sig väl för låtar som verkligen handlar om viktiga saker. Det behöver inte betyda att det behöver vara svåra ord och texter, men det finns alltid en nerv i sammanhanget. Tillbakablickar, en inre och yttre resa med lika delar stolthet och självrannsakan. "Allt finns i min historia", som han sjunger.
En sak är säker. Patrik Isakssons musik berörs inte av tillfälliga trender och nycker. Där andra artister kan bli veckans sensation är det inte svårt att föreställa sig att hans album är del av en sångskatt som kommer att fortsätta att byggas under många år framöver.
TIDER:
18:00 Insläpp matgäster.
20:00 (ca) Spelningen börjar. Beräknad spellängd 90 min inkl. paus.
Köper du en biljett ink. SPA är spatiden 2,5 timme med ankomst från 15:00
MENY:
2-rätters meny, välj mellan kött, fisk eller vegetariskt.
Kötträtt:
Ryggbiff med potatisgratäng, rödvinsås eller bearnaisesås.
Fiskrätt:
Torskrygg med champagnesås, spetskål med hasselnötter och brynt smör med smörslungad potatis.
Vegetarisk rätt:
Slungade mandelpotatis, ungrostade morötter samt pumpa, smulad chévreost och grönkålschips, honungsvinägrett eller vegansk rödvinsås.
Efterätt:
Kladdkaka serveras med bär, vispad grädde, chokladsås eller Vegansk glass med varm hallonsås.
Ev. allergier mailas till kotte@kottemanagement.se
SOCIAL DISTANSERING – På detta evenemang appliceras, med hänsyn till din hälsa och Folkhälsomyndighetens föreskrifter, en social distansering. Det innebär att evenemanget säljs med ett reducerat antal platser. Observera att det är ditt ansvar att hålla fysiskt avstånd till andra besökare.
ÅLDERSGRÄNS:
13 -18 ok med målsmans närvaro.
INFO OM TREETOP:
www.treetopspa.se
ARRANGÖR:
Kotte Management
www.kottemanagement.se

Biljetter & tider

Fredag 24 September 2021 18:00 Boka hos Ticketmaster
Lördag 25 September 2021 18:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

95 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
Boenden närmast Treetop Spa Hangout & Hotel natten mellan 24 och 25 September.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Treetop Spa Hangout & Hotel). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Patrik Isaksson, Treetop Spa Hangout & Hotel

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September