• Evenemang idag
31-31
Jul 2021
Kajskjul 8 Göteborg

Hilarious Stand-up med Ann Westin

HILARIOUS STAND-UP MED ANN WESTIN
Ann Westin är korad tre gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan med motiveringen ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas”. Hon hittar sina ämnen i det som är runt henne; hennes klänning av vaxduk, att skriva på getskinn och att simma i bassängen med så stora bröst att hon går på grund. Anns standup lämnar ingen oberörd – och de flesta lite rädda. 2016 släppte Ann sin första bok – “Livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt det”. Under våren 2017 medverkade Ann i “Egenmäktigt förfarande” på Scalateatern tillsammans med bl a Krister Henriksson och Jessica Liedberg. 2017 firade Ann 20 år som komiker, detta med en färgsprakande jubileumsshow som också filmades och har visats på SVT.

KVÄLLENS MENY
Innan skrattfesten sätter igång serveras en trevlig varmrätt.
Läs mer om menyn
KVÄLLENS UPPLÄGG
17. 00 Dörrarna öppnas
Varmrätten serveras
18.00 Stand Up
19.00 Bordshäng
19.30 Tack för ikväll!
Åldersgräns 18 år. Bordsplacering görs i bokningsordning. Betalda biljetter återlöses ej. Rullstolsplatser finns och bokas via telefon.

Biljetter & tider

Lördag 31 Juli 2021 17:00 Boka hos Ticketmaster
Lördag 31 Juli 2021 20:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kajskjul 8). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Hilarious Stand-up med Ann Westin, Kajskjul 8

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September