• Evenemang idag
Lördag
15
December 2018
Studio HPKSM Göteborg

LIVE: Hannah Smallbone + BLOD

Missa inte denna fullspäckade live-kväll i mitten av december!


Blod
Fyra göteborgsmusiker fann varandra i en vilja att spela rejält ljudstark musik, från hjärtat. Med en kollektivistisk strävan mejslade de fram ett sound i en smedja i Göteborgs hamn. De skrev ett antal sorgsna kör-shoegazelåtar i dur. Ömhet och oljud blandades samman och Blod var fött.

Debut-EPn Oket som släpptes i oktober är sex låtar på svenska om vardag, innerstadsångest och störiga bekanta. Med inspiration från band som My Bloody Valentine, Yo la tengo och Bob Hund skapar de stökig men samtidigt sofistikerad indiemusik.

https://spoti.fi/2P2BYGkHannah Smallbone
Med rötter i Storbritannien och många års låtskrivande vid pianot skapar Hannah Smallbone pop-rnb med texter som berättar om hur det är att kompromissa med sig själv i ett liv där kärleken och självrespekten sällan går ihop.

Detta gestaltas genom tunga, peppiga beats och mängder av personlighet som får dig att drömma dig bort till mitten av ett dansgolv en vemodig sommarnatt.
Det är snart dags för hennes allra första singelsläpp så passa på att vara en av de första att se henne på scen.

https://youtu.be/xx-xhBKEhis


21-01
100 kr

I siffror

321 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September