• Evenemang idag
Måndag
30
Juli 2018
Hotell Trubaduren Göteborg

Anne-Lie Rydé

Anne-Lie Rydé med musikanter. 30/7 Tid: 18:00-01:00

Det är nu 40år sedan jag började min professionella karriär som sångerska och jag fattar inte riktigt hur fort tiden har gått. Men så är det och under alla dessa år har jag hunnit med väldigt mycket, från de första stapplande stegen med gruppen EXTRA i Göteborg fram till dagens ständiga turnerande runt om i Sverige. När folk frågar så brukar jag beskriva mig som en ”handelsresande i musik” och det är ju precis det jag är. Som tur är så har jag alltid trivts bäst på scenen, i det direkta mötet med publiken, och jag tycker fortfarande att det är väldigt roligt att vara just där. Nu ska jag ut igen och den här gången i en mer avskalad form tillsammans med Andreas Rydman på gitarr och Sven-Gunnar Pettersson på keyboard. Två alldeles eminenta musikanter som kan låta som en hel rockorkester och som jag gärna firar 40-årsjubileum med.
Vi plockar det bästa från det mesta som jag gjort under de fyra decennier som har passerat. Pop, rock, blues, jazz och klassiska 60-talsschlagers. Bland annat.
Jag hoppas vi ses. Rock on!
Förköp:
Konsert inkl. 2-rättersmeny: https://www.ticketmaster.se/event/514907?CL_ORIGIN=Web5
Enbart konsert: https://www.ticketmaster.se/event/514905?CL_ORIGIN=Web5

För bokning av Hotell samt andra frågor: Ring 031-969680 eller Mail: info@hotelltrubaduren.se Hemsida: www.hotelltrubaduren.se

I siffror

392 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober