• Evenemang idag
Torsdag
8
Juni 2017
Göteborgs Konserthus Göteborg

West Pride: Kärlekens Pris

Välkomna till West Prides specialvisning av föreställningen. Föreställningen är öppen för alla och särskilt personal inom kommun, region och länsstyrelse samt alla West Prides samarbetspartners.

Kärlekens Pris är en föreställning med berättelser och sånger som baseras på vittnesmål om hur svårt det fortfarande är att öppet manifestera sin sexuella läggning och könsidentitet, såväl i Sverige som i världen.

Skådespelaren, författaren och tidigare riksdagsledamoten Tasso Stafilidis tar oss med på en resa där öppenheten kan vara en balansgång på en skör tråd mellan liv och död. Föreställningen ramas in med sånger av Jacques Brel och Vladimir Vysotskij.

Efter föreställningen finns det möjlighet till samtal där frågor från föreställningen lyfts upp om vikten av inkludering, arbete mot fördomar, korrekt och respektfullt bemötande etc.


Tid: 14.00-15.30

I siffror

426 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September