Lördag
10
September 2016
Götahof Fest & Scen Göteborg

Grand Opening: Jsons Våning

Ni från 35+ är välkomna den 10/9, till vår officiella öppning av Jsons våning på Bellmansgatan 9.
alla ni som följt jsons våning i dess dryga 3 år.
nu har vi äntligen hittat hem, ett eget ställe där vi även kan ha öppet vissa fredagar och lördagar. för alla er som jobbar vardag blir detta en fantastisk mötesplats i Göteborg.

Ni som vill komma och vara med att inviga Jsons våning lördag den 10/9 måste anmäla er till gästlistan [email protected] , först till kvarn blir det för er som vill komma kl 19.00. och bli bjudna på lite mat och livemusik mm.
obs! vårdad klädsel
kl: 22.00 blir det efterinsläpp om plats finnes.

Jsons våning kommer att fortsätta med att hyra ut lokalen vid vissa tillfällen som privata fester och företagsarrangemang, men också öppna upp för allmänheten med livemusik och dans till den lite mer mognare publiken.
Det skall bli ett härligt ställe där man kan kommer ensam eller i kompisgäng, ett mingel med bara trevliga människor där dans och livemusik och god mat förenas till det bästa.
60-90 tals med lite blandning med dagens musik.
Livemusik med band som Arvingarna, Tre drag, Party patrullen, No tjafs och Scotts kommer att stå på scen både torsdagar, fredagar o lördagar.
vi kommer även att ha ett husband med gästartister.
Det kommer också att vara uppträdande på förkvällar med bra underhållning innan dansen tar vid.
Ni kan beställa bord till den kväll ni vill, ni kan även köpa entré biljett i förväg. Allt detta kommer snart att informeras här och på Jsons vånings hemsida.

I siffror

155 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1948 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Götahof Fest & Scen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Grand Opening: Jsons Våning , Götahof Fest & Scen

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December