Tisdag
30
Augusti 2016
Bio Roy Göteborg

Hair Sing-Along

EXTRAFÖRESTÄLLNING I AUGUSTI INLAGD

Kom och sjung med i Hair på Roy!


När kultmusikalen Hair hade premiär 1979 drog filmen in över 15 miljoner dollar och nu är den tillbaka! Nu återvänder den till Bio Roy med sing-along-utförande. Vi kommer självklart ha vår sånguppvärmare, Susanna, som har lett flera tidigare visningar av detta slag hos oss. Ta på er era bästa 70-talshippiekläder för att komma in i den rätta stämningen, dansa in i vår salong och ta del av en rejäl näve visuell flower power.

Hair är en rörande musikal som utspelar sig i 70-talets USA. Claude lämnar sin farm i Oklahoma och åker till New York för att ta värvning i armén. När han kommer till staden stiftar han bekantskap med ett gäng hippies ledda av den långhårige hippien George Berger. Gänget introducerar Claude till en värld av cannabis, LSD och en strid för att stoppa Vietnamkriget. Under allt detta blir Claude kär i Sheila, en flicka från en rik familj. Men deras lycka blir kortvarig när kriget plötsligt kallar på Claude.

Regi: Milos Forman
Medverkande: John Savage, Treat Williams, Beverly D'Angelo m.fl
Land: USA (1979)
Språk: Engelska (engelsk text)
Längd: 2 tim 20 min (sånguppvärmning ingår)
Åldersgräns: Från 7 år
Biljetter: 150 kr
Visas: 13 juni kl. 18:00 & 30 augusti kl. 18.00

I siffror

136 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1127 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Bio Roy). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Hair Sing-Along, Bio Roy

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September