Tisdag
12
April 2016
Kvartersscenen 2Lång Göteborg

Stand Up-kurs

På denna specialkurs får du under 6 veckor fördjupa dig i och utöva underhållningsformen standup comedy samt utveckla din egen förmåga att skriva och framföra humor. Som deltagare producerar du kontinuerligt eget standup-material och ger respons på andras texter och uppträdanden. Kursledare är Ludde Samuelsson.
Ludde Samuelsson är en professionell och produktiv ståuppkomiker som turnerar flitigt med såväl egna föreställningar som på landets största humorscener som Norra Brunn och Opalen Comedy.
Anmälan är öppen för alla och inga förkunskaper krävs. I samband med ansökan skickar du ett mail till ludde@luddesamuelsson.se och berättar om dig själv och dina tidigare erfarenheter av standup comedy – huruvida du uppträtt eller ej. Därefter sätter Ludde ihop en grupp om ca 8 personer. Sista anmälningsdag är 28 mars.

*Evenemangsfoto: Jonas Oldinger

I siffror

3264 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kvartersscenen 2Lång). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Stand Up-kurs, Kvartersscenen 2Lång

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober