Fredag
4
Mars 2016
Bio Roy Göteborg

Grease Sing-Along

Musikalfilmen Grease gick upp på biograferna för nästan 40 år sedan men dess status har inte flagnat med åren. Efter de interaktiva succévisningarna av Buffy The Vampire Slayer och Rocky Horror Picture Show visar vi nu historien om Danny och Sandy i sing-along-form, där publiken uppmanas klä ut sig, sjunga med och förvandla hela Bio Roy till Rydell High.

MUSIKAL På skolan Rydell High går killgänget T-birds, med ledaren Danny Zuko (John Travolta) och tjejgänget Pink Ladies, med ledaren Rizzo (Stockard Channing). När de börjar sitt sista år, börjar den nya flickan Sandy (Olivia Newton John) på skolan, som redan lärt känna Danny under sommaren, då de haft en romans. Danny tror att Sandy ska börja i klosterskola i ett annat land men Sandys föräldrar ändrar sig i sista sekunden. Danny berättar för sina kompisar om Sandy som en cool tjej medan Sandy (som tas upp i Pink Ladies) berättar om honom som en gullig lite mesig kille. De är mycket intresserade av varandra men Danny vågar inte visa det för sina kompisar.

Regissör: Randal Kleiser
Skådespelare: John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing
Åldersgräns: 7 år
Text: Engelska
Längd: 1 tim 50 min
Biljetter: 150 kr
Visas: 4 mars kl. 18.00

I siffror

132 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

3215 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Bio Roy). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Grease Sing-Along, Bio Roy

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September