När Comic Con Göteborg intar Åbymässan den 11-12 maj är det med en häftig Game of Thrones-monter. Vaktad av drakar förstås.

En hel värld sitter nu spänt och väntar på att den åttonde och sista säsongen av Game of Thrones drar igång i mitten av april. När Comic Con Göteborg intar Åbymässan är serien i full gång och vill du få ut så mycket du bara kan av Westeros är det här du ska vara den 11-12 maj. Då är HBO Nordic på plats med en stor monter - som vaktas av två ännu större drakar. 

- Vi på HBO Nordic är jätteglada att vara med på första upplagan av Comic Con Göteborg. Game of Thrones sista säsong pågår då för fullt hos oss och det kommer ingen missa som hälsar på vi vår monter, och samtidigt passar på att få lite härliga tips på alla fantastiska serier hos The Home of Series, säger Karin Larsdotter, Nordic PR Manager på HBO Nordic.

På plats är dessutom ingen mindre än Jerome Flynn som spelar den populära karaktären Bronn i Game of Thrones. Flynn kommer bland annat delta i frågepaneler och fotograferas med fans.