Årets Halloween på Liseberg blir läskigare än någonsin.

Ett märkligt cirkussällskap flyttar in på Liseberg i höst. Cirkus Bisarr är årets stora skräcknyhet där de spännande karaktärerna och läskiga clownerna tar underhållningen på blodigt allvar. 

- På Cirkus Bisarr vet man aldrig vad som väntar, men det blir något utöver det vanliga. Clowner och balansen mellan skratt och skräck är ett tacksamt tema och något som många tycker är obehagligt. Känslan av att något på cirkusen iakttar dig gör att skrattet fastnar i halsen, säger Sandra Leiknes, skräckproducent på Liseberg.

En skräckfavorit från tidigare år kommer tillbaka när Halloween på Liseberg har premiär den 12 oktober. Skräckhuset Zombie öppnar än en gång i Myter och Legender-området och fylls av mängder av skrämmande zombies. 

För modiga besökare i yngre åldrar förväntas den nya skräckattraktionen Shocker blir en favorit. Här sitter du i en bur som rör sig förbi allt från skelett och operationssalar till fängelsehålor och monster - på säkert avstånd såklart! Självklart är Liseberg även öppet för de som inte vill bli skrämda. Runt om i parken finns flera familjevänliga platser där det är möjligt att bara insupa stämningen, åka karuseller och äta godis.

- Besökarna väljer själva vilka områden de vill besöka och hur skrämda de vill bli. Men en stark Halloweenupplevelse utlovas till alla!, säger Lotta Carlsbogård, chef över Konstnärlig ledning på Liseberg.