• Evenemang idag
  • Evenemang idag
Lördag
17
September 2016
Liseberg Göteborg

Zara Larsson på Liseberg

Efter stora framgångar i USA och Europa samt en hyllad spelning på Way out West i sommar kommer världsartisten Zara Larsson till Lisebergs Stora Scen.

Zara Larsson slog igenom redan som 15-åring med singeln Uncover som sålde 7x platina i Sverige. I början på 2014 kom albumet ”1” som innehöll hits som Bad Boys, Rooftop och Carry You Home.

Förra året släpptes singeln Lush Life som låg etta på flera topplistor i Sverige och blev korad ”Årets låt” på P3 Guldgalan 2016. I år släpptes även låten Never Forget You som hon skrivit tillsammans med den grammynominerade låtskrivaren och sångaren MNEK.

I sommar var Zara aktuell igen med den officiella EM-låten This One’s for You tillsammans med David Guetta. Nyligen nådde hon över 1 miljard lyssningar på Spotify och blev nominerad till ”Bästa nya artist” i amerikanska MTV Video Music Awards. Under Beyoncés Formation World Tour öppnade Zara för idolen på spelningen i London.

Blott 18 år gammal har hon redan en lysande karriär och det verkar inte finnas några gränser för hur långt hon kan gå. Nästa dröm för Zara är att toppa Billboardlistan i USA och det är nog bara en tidsfråga. Men först får vi se henne på Stora Scenen på Liseberg.

Boka in den 17 september kl 20.00!

I siffror

2343 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

197 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Liseberg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Zara Larsson på Liseberg, Liseberg

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG

September